Prijsverschil met concullega’s

06 August 2019
06 AUG

Andere labo's hanteren succesratio's die enkel maar mogelijk zijn door de gemakkelijke gevallen aan te nemen.

Vele concullega’s hanteren goedkope prijzen én een hoge succesratio.
De verklaring is eenvoudig. Alle moeilijke gevallen worden als ‘niet recupereerbaar’ geklasseerd, en bijgevolg moeten ze er ook geen energie of tijd insteken. Zo komen die harddisks ook niet in hun statistieken terecht en kunnen ze pochen met slaagratio’s van 95% of zelfs meer. Een totaal onrealistisch cijfer als men ziet dat ongeveer 10% van alle harddisks die binnenkomen totaal niet te recoveren zijn omwille van grote mediaschade.

Wij van onze kant halen alles uit de kast voor alle schijven die bij ons binnenkomen. Als we maar de minste kans zien om nog data te recoveren, gaan we er voor. Soms zonder of met een pover resultaat, maar in veel gevallen met goed tot uitstekend resultaat en dan kunnen we de klant toch nog laten weten dat hij onverhoopt zijn data zal terugkrijgen.

Hetzelfde gebeurt bij logische recoveries. In sommige gevallen is het bestandssysteem beschadigd en krijgt de klant zijn data terug in de vorm van bestanden met een nummertje als naam. De originele naam is verloren.
Datarecuperatie heeft tools ontwikkeld om de bestanden te hernoemen naar een bruikbare vorm of zelfs naar de originele naam. Uiteraard kost dat meer moeite, maar voor de klant scheelt het uren, dagen of zelfs weken werk om niet elk bestand te openen en te hernoemen.

Een tweede opinie voor uw harddisk

06 August 2019
06AUG

Opgegeven bij een ander labo wil niet zeggen dat recovery onmogelijk is

Waarom Datarecuperatie kiezen?

Hoogtechnologisch Labo

100% veilig

80% succesratio

24u/7d bereikbaar