Geen relatie tussen merk externe behuizing en harddisk die erin zit

19 June 2020
19 JUN

De harddisk die zich in een externe behuizing bevindt heeft meestal geen relatie met het merk van die behuizing. Vele mensen zijn zich hier niet van bewust.

We krijgen regelmatig de opmerking: We hebben u een externe behuizing van merk X opgestuurd, en we krijgen een mail terug dat u de recovery van een harddisk van merk Y gaat doen. Er moet hier een vergissing in het spel zijn !

Velen weten niet dat er maar een viertal merken van (roterende) harddisks bestaan, nl. Seagate, Western Digital (WD), Toshiba en Fujitsu, naast een aantal merken die niet meer bestaan of gefusionneerd zijn, zoals Samsung, Hitachi, Ibm, Quantum, enz ...

Als u dus een externe behuizing van het merk Intenso, Verbatim, Lacie, Freecom, Medion, Maxtor, Icybox, Transcend enz ... opstuurt, weet dan dat er altijd een harddisk van één van hogervermelde merken in zit.

Wij nemen nauwkeurig nota van elke harddisk die hier toekomt en geven ze een uniek nummer, zodat vergissingen uitgesloten zijn.

Internet of things: De grootste bedreiging ooit voor data in de cloud

01 November 2016
01NOV

Het internet of things komt eraan. Hoewel het idee op zich niet slechts is, is het de grootste bedreiging ooit die het internet al gekend heeft. Wie zijn data in de cloud heeft past beter op.

Waarom Datarecuperatie kiezen?

Hoogtechnologisch Labo

100% veilig

80% succesratio

24u/7d bereikbaar