Geen relatie tussen merk externe behuizing en harddisk die erin zit

19 June 2020
19 JUN

De harddisk die zich in een externe behuizing bevindt heeft meestal geen relatie met het merk van die behuizing. Vele mensen zijn zich hier niet van bewust.

We krijgen regelmatig de opmerking: We hebben u een externe behuizing van merk X opgestuurd, en we krijgen een mail terug dat u de recovery van een harddisk van merk Y gaat doen. Er moet hier een vergissing in het spel zijn !

Velen weten niet dat er maar een viertal merken van (roterende) harddisks bestaan, nl. Seagate, Western Digital (WD), Toshiba en Fujitsu, naast een aantal merken die niet meer bestaan of gefusionneerd zijn, zoals Samsung, Hitachi, Ibm, Quantum, enz ...

Als u dus een externe behuizing van het merk Intenso, Verbatim, Lacie, Freecom, Medion, Maxtor, Icybox, Transcend enz ... opstuurt, weet dan dat er altijd een harddisk van één van hogervermelde merken in zit.

Wij nemen nauwkeurig nota van elke harddisk die hier toekomt en geven ze een uniek nummer, zodat vergissingen uitgesloten zijn.

Hoe trim uitzetten om gewiste data terug te kunnen vinden in geval van vergissing

10 January 2019
10JAN

Vrij vaak krijgen we klanten die ons contacteren omdat ze belangrijke documenten gewist hebben op hun pc of laptop, en ze zouden die graag terugkrijgen.
Bij een SSD is dat – omwille van het trim-commando – niet mogelijk.

Waarom Datarecuperatie kiezen?

Hoogtechnologisch Labo

100% veilig

80% succesratio

24u/7d bereikbaar