Voor wie?

Particulieren, scholen & VZW's

Als particulier zetten we meer en meer data op digitale media. Waar we vroeger alles afgedrukt op papier kregen, zijn nu zowat alle herinneringen digitaal. Een crash van de harddisk/flash kaart/usb stick/Nas/Smartphone houdt dan meteen in dat alle dierbare souvenirs onbereikbaar zijn geworden.

Datarecuperatie bvba helpt u met het terughalen van uw kostbare herinneringen. Met onze 17 jaar ervaring zijn we in staat de meest complexe problemen tot een goed einde te brengen. Aangezien de financiele draagkracht van de meeste particulieren beperkt is geven we daarbij speciale condities. Particulieren, VZW’s en scholen krijgen een korting van 21% op de normale recoveryprijs

KMO's, bedrijven & overheden

Als bedrijf heeft u uw boekhouding en correspondentie op een digitale drager (harddisk, NAS, RAID, SAN). De meeste bedrijven hebben ook backups van hun data, maar toch kan het mis gaan. Een bepaalde map stond niet in de backup, de backup werkte niet naar behoren, of omdat men steeds op verplaatsing was kwam het er niet van een backup te nemen.

Datarecuperatie bvba helpt u met het terughalen van uw kostbare data. Met onze 17 jaar ervaring zijn we in staat de meest complexe problemen tot een goed einde te brengen. Tevens kunnen we helpen voor het uitlezen van Tapes, oude harddrives (die dikwijls machineparameters bevatten), of zelfs digitale meetapparatuur die niet meer functionneert maar toch belangrijke data bevat (bvb. landmetersgereedschap).

Wederverkopers

Bedrijven die menen in aanmerking te komen voor de status van reseller kunnen met ons contact opnemen via email op admin@datarecuperatie.be

Herstelling van een Roland DM80 Disk recorder

13 June 2016
13JUN

Door het vervangen van de harddisks van een Roland DM80 kan dit toestel terug een tijdje mee

Waarom Datarecuperatie kiezen?

Hoogtechnologisch Labo

100% veilig

80% succesratio

24u/7d bereikbaar