Hoe gaan we te werk?

Gratis analyse in eigen labo* *

We gaan van start met een grondige analyse van de problemen die zich voordoen met uw informatiedrager (harde schijf, Gsm, flash geheugen, Raid systeem enz…) Hiervoor hebben we uw media uiteraard nodig.

* Enkel als de harddisk niet eerst bij een ander datarecoverybedrijf binnengeweest is. Voor een tweede opinie vragen we een niet-terugvorderbare kost van 200 €. Deze wordt afgetrokken van de recoverykost als deze kan doorgaan.

Competitief prijsbestek

Daarna maken wij een bestek voor de herstelling en de recuperatie van uw data. Dit bestek wordt u toegestuurd via e-mail zodat er geen tijd verloren gaat. Het bestek houdt rekening met de moeilijkheidsgraad en de gewenste snelheid van uitvoering.

Start van de gegevens recuperatie

Na uw goedkeuring beginnen we met de datarecuperatie. Alle fysieke bewerkingen op de lees- en schrijfkoppen van uw media gebeuren in een klasse-100 stofvrije ruimte. Het medium wordt zodanig bewerkt/hersteld zodat het (tijdelijk) terug operationeel wordt.

Backup van de data op de nieuwe drager

Als de schijf/gsm/flashgeheugen etc... terug operationeel is worden de gegevens op een andere schijf gekopieerd. Wij maken dan een lijst van alle gevonden bestanden en sturen die door zodat de klant rustig kan nakijken dat de gewenste bestanden wel degelijk terug beschikbaar zullen zijn.

Overdracht van de gerecupereerde data

U ontvangt uw data op een nieuwe harde schijf of een ander medium (cd, dvd …) met de meest gangbare capaciteit van het moment. Uw gegevens worden dan nog even bijgehouden op onze servers en gewist als we zeker zijn dat het terugplaatsen van de gegevens door de klant goed verlopen is.

Hebt u vragen of wilt u meer info? Contacteer ons nu.

We doen een gratis analyse .
Daarna ontvangt u een vrijblijvende prijsofferte en beslist u of wij van start moeten gaan.

aanvraag gratis analyse In vier eenvoudige stappen

+32 (0)800 11 400

Bel ons, we staan voor u klaar 24u/7d

Harddisk getroffen door wateroverlast

13 juni 2016
13 JUN

Data van een verzopen harddisk met succes gerecoverd

Waarom Datarecuperatie kiezen?

Hoogtechnologisch Labo

100% veilig

80% succesratio

24u / 7d bereikbaar