Aanvraag gratis analyse van een data storage medium

Het invullen van uw recovery aanvraag en de analyse van uw datadrager is volledig GRATIS! Na analyse van uw datadrager ontvangt u van ons een offerte met een vaste prijs, als u akkoord gaat met deze offerte EN wij slagen erin om een recovery uit te voeren (volledig of gedeeltelijk), dan pas zal dit worden aangerekend. Mocht u niet willen ingaan op onze offerte en u wenst uw datadrager terug, dan worden de verzendkosten hiervan aangerekend (19 € + BTW), afhalen is gratis.

Onze Data Recovery Service bestaat uit twee onderdelen:
- FASE I: Gratis analyse
- FASE II: Het recupereren van uw data

FASE I: Gratis analyse.

Gratis analyse: Uiterlijk de werkdag na ontvangst in het labo wordt middels een analyse nagegaan of wij verwachten dat de data recovery van uw datadrager succesvol zal zijn. Indien zo, dan volgt een vrijblijvende offerte. Indien recovery niet kan (omwille van technische redenen) of mag (uw keuze) doorgaan, mag u desgewenst de defecte datadrager komen ophalen, gratis door ons laten vernietigen, of tegen 19 Euro plus BTW laten terugzenden per koerier.

Hoogdringende analyse: een analyse buiten de kantooruren kost 250 Euro plus BTW, ter plekke te betalen (cash of credit card). Deze kost wordt afgetrokken van de eindtotalen van niveau emergency (48 uur en 24 uur) uit de daaropvolgende offerte. Indien recovery niet kan of mag doorgaan (zie hierboven) blijft deze kost verschuldigd.

FASE II: Het recupereren van uw data.

Na uw schriftelijk akkoord op de offerte plannen we de recovery in volgens de door u gekozen tijdsduur (tussen 24 uur en twee weken). Pas aan het eind van die periode vindt de effectieve data recovery plaats. Mocht, tegen de eerdere verwachting in, recovery helaas toch niet mogelijk zijn, dan zijn er geen kosten, behalve een eventuele terugzending. Bij een gedeeltelijke recovery: hier wordt een percentage van de offerte aangerekend. De verdeelsleutel hiervan vindt u op de offerte terug.

UITZONDERING: Indien we reeds bij de analyse vaststellen dat de recovery zeer moeilijk en risicovol zal zijn, terwijl we bovendien speciale onderdelen moeten bestellen, dan zal reeds in de offerte uw akkoord gevraagd worden om de kosten van (enkel) die tools vooraf te betalen, ongeacht het resultaat. Uiteraard staat het u vrij hier niet op in te gaan.

BETALING: Behalve in de uitzondering hierboven wordt pas aan het eind van de recovery, na de goedkeuring van de datalijst, een factuur opgesteld. Het terugzenden van de data geschiedt na het ontvangen van een betaling(sbewijs)

GARANTIE: De meeste fabrikanten van mediadragers accepteren een attest van Datarecuperatie voor het, indien van toepassing zijnde, behoud van garantie. Voor zekerheid hierover informeert u best eerst bij de fabrikant.

Prijslijst

Meest recente prijslijst, klik hier.

Sommige SSD stoppen met werken door firmware bug

22 January 2021
22JAN

Sommige SSD modellen bevatten een firmware bug waardoor ze na enige tijd stoppen met werken. Er is nog geen oplossing bekend.

Waarom Datarecuperatie kiezen?

Hoogtechnologisch Labo

100% veilig

80% succesratio

24u/7d bereikbaar